Du er her

Avdelinger

Hugin Barnevernstiltak har i dag 6 avdelinger på Østlandet

Avdeling Fjellbo

Fjellbo er godkjent for inntil 4 beboere, og ligger 2,5 km fra Lena sentrum i ei lita boliggrend. Eiendommen har en usjenert, fin og barnevennlig beliggenhet, og grenser bla mot store landbruksområder og en liten elv rennende forbi eiendommen. Huset har et bruttoareal på 220 kvm og et boligareal på 180 kvm fordelt over 2 etasjer.  Selve tomten er på 2500 kvm dels opparbeidet med plen og beplantning.

4 plasser for barn og unge av begge kjønn i alderen 13 –18 (20) år, med hjemmel i barnevernlovens §§ 4 – 4, 6.ledd, 4 – 6, 4 – 12, 4 – 24, 4 – 25 og 4 – 26.


Avdeling Borstuen

Borstuen er godkjent for inntil 5 beboere, og har en landlig og idyllisk beliggenhet på Bøverbru, en liten bygd på Toten. Eiendommen ligger høyt og fritt til med gode solforhold og fin utsikt til Sivesindtjernet. Egen strandlinje til tjernet (vei går mellom eiendommen og tjernet) med bade- og båtmuligheter, samt fiske- og krepserett. På vinteren er det scooteroppkjørte løyper i umiddelbar nærhet. Det er 3,4 km til barneskolen på Bøverbru, og 6,3 km til Reinsvoll ungdomsskole (skolebussen stopper rett utenfor eiendommen).

5 plasser for barn og unge av begge kjønn i alderen 13 –18 (20) år, med hjemmel i barnevernlovens §§ 4 – 4, 6.ledd, 4 – 6, 4 – 12, 4 – 24, 4 – 25 og 4 – 26.


Avdeling Fredli

Fredli er godkjent for inntil 4 beboere, og ligger 9 km sør for Eina sentrum, med utsikt over Einavannet. Fredli har store utearealer som kan benyttes til uteaktiviteter som volleyball, fotball og lignende. I tillegg kan ungdommene benytte kjøkken til matlaging / baking, samt at vi har datautstyr som kan benyttes til skolearbeid, spill, brevskriving og internett. Fredli ligger i umiddelbar nærhet til fritidsarealer, der en kan benytte naturen til fiske, camping, vannsport og lignende.

4 plasser for barn og unge av begge kjønn i alderen 13 – 18 (20) år, med hjemmel i barnevernlovens §§ 4 – 4, 6.ledd, 4 – 6, 4 – 12, 4 – 24, 4 – 25 og 4 – 26.


Avdeling Vildåsen

Vildåsen er godkjent for inntil 4 beboere, og ligger 1,8 km fra Raufoss sentrum i ei lita boliggrend. Eiendommen har en usjenert, fin og barnevennlig beliggenhet, og grenser bla mot store skogsområder og en liten elv rennende forbi eiendommen.

4 plasser for barn og unge av begge kjønn i alderen 13 – 18 (20) år, med hjemmel i barnevernlovens §§ 4 – 4, 6. ledd, 4 – 6, 4 – 12, 4 – 24, 4 – 25 og 4 – 26.


Avdeling Vårheim

Avdeling Vårheim er godkjent for inntil 4 beboere. Vårheim ligger 8 km fra Lena, 8 km fra Raufoss og 12 km fra Gjøvik sentrum i ei lita boliggrend som heter Ihle. Det er kort vei til nærbutikk, og god bussforbindelse til Rafoss og Gjøvik.

4 plasser for barn og unge av begge kjønn i alderen 13 –18(20) år, med hjemmel i barnevernlovens §§ 4 – 4, 6.ledd, 4 – 6, 4 – 12, 4 – 24, 4 – 25 og 4 – 26.


Avdeling Sletta

Informasjon om avdeling Sletta er under utarbeidelse.


Andre lokaler

Hugin disponerer også andre lokaler som brukes i behandlingsarbeidet. Alle slike lokaler er godkjente og kvalitetssikret til de formål de brukes til:

  • Hugin disponerer en besøksleilighet i Gjøvik, som brukes til samvær med foreldre, overnatting i forbindelse med møter, enkel selvstendighetstrening, og i tilfeller der en beboer selv ønsker en kort “pause” fra opphavsavdelingen.
  • Hugin disponerer også en leilighet på Einastranda i Vestre Toten kommune. Denne leiligheten brukes til fritidsformål, frivillige opphold og til familiesamvær. Den kan også brukes til skjermingsformål for en beboer i hht atferdsbestemmelsene, da som en del av opphavsavdelingenes område.
  • Hugin har fortløpende leiligheter/hybler godkjent for ettervern og selvstendighetstrening i nær tilknytning til organisasjonens avdelinger.