Barnevern

Hugin tilbyr langtidsplassering, kortidsplassering, akuttplassering, spesialtiltak og ettervern der vi skreddersyr tiltak for den enkelte ungdom.

Kontakt oss

Hugin Barnevernstiltak AS ble stiftet i juli 2001, og har i dag 6 avdelinger på Østlandet. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål.

Hugin Barnevernstiltak AS

Hugin Barnevernstiltak AS er et tilbud for ungdom som plasseres på institusjon etter Lov om Barnevernstjenester. Vår virksomhet er rettet mot ungdom (gutter og jenter) i alderen 13-18 (20) år. I alt vi gjør skal vi være profesjonelle og møte mennesker med åpenhet og raushet - "RAUS omsorg i trygge rammer". Vi jobber kontinuerlig med å utvikle vår kunnskap og kompetanse, slik at vi på best mulig måte kan gi våre ungdommer den livskvaliteten ungdommene fortjener.

Les mer om Hugin her

Avdeling Fjellbo

Avdeling Fjellbo ligger 2,5 km fra Lena sentrum i ei lita boliggrend. Eiendommen har en usjenert, fin og barnevennlig beliggenhet, og grenser bla mot store landbruksomeråder og en liten elv rennende forbi eiendommen. 

Les mer

Avdeling Vildåsen

Vildåsen er godkjent for inntil fire beboere, og ligger 1,8 km fra Raufoss sentrum. Eiendommen har en usjenert, fin og barnevennlig beliggenhet, og grenser bla mot store skogsområder og en liten elv rennende forbi eiendommen.

Les mer

Avdeling Borstuen

Borstuen er godkjent for inntil fem beboere, og har en landlig og idyllisk beliggenhet på Bøverbru, en liten bygd på Toten. Eiendommen ligger høyt og fritt til med gode solforhold og fin utsikt til Sivesindtjernet.

Les mer

Avdeling Vårheim

Avdeling Vårheim er godkjent for inntil 4 beboere. Vårheim ligger 8 km fra Lena, 8 km fra Raufoss og 12 km fra Gjøvik sentrum i ei lita boliggrend som heter Ihle. Det er kort vei til nærbutikk, og god bussforbindelse til Rafoss og Gjøvik.

Les mer

Avdeling Fredli

Fredli er godkjent for inntil fire beboere, og ligger 9 km sør for Eina sentrum, med utsikt over Einavannet. Fredli ligger i umiddelbar nærhet til fritidsarealer, der en kan benytte naturen til fiske, camping, vannsport og lignende.

Les mer

Avdeling Sletta

Informasjon om avdeling Sletta er under utarbeidelse.